Gastenboek Glaswerk J.W. Hier kunt u een reactie plaatsen over uw ervaringen met ons bedrijf.


Wilt u nog meer berichten lezen die eerder als eens geplaatst zijn in ons gastenboek? Neem dan een kijkje in het archief.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.180.255 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
84 berichten.
Peter Zuurbier Peter Zuurbier uit Langedijk schreef op december 21, 2021 om 7:54 pm:
Een heel betrouwbaar adres en keurig de afspraken nagekomen. Prima waar voor je geld en zeer vakkundig geplaatst. JW is een aanrader.
kees zwarthoed kees zwarthoed uit volendam schreef op oktober 12, 2021 om 2:29 pm:
netjes schoon goede afspraak alles oke
M. de Joode M. de Joode uit Zuid Scharwoude schreef op september 2, 2021 om 5:20 pm:
Vakkundig advies en keurig werk geleverd. Dit alles ook volgens de gemaakte afspraken. Gewoon betrouwbaar en goed. Ik kan JW glaswerk van harte aanbevelen aan een ieder die overweegt zijn ramen te vervangen of te plaatsen.
Wiesehahn Wiesehahn uit Heerhugowaard schreef op april 26, 2021 om 7:29 pm:
Onlangs door deze toppers de hele woning laten voorzien van dubbel glas met ventilatieroosters. Door het goede advies vooraf hebben we nu eindelijk een goede luchtstroom binnen en door melkglas in badkamer en toilet geen inkijk meer! Het is ontzettend netjes en vakkundig gedaan en geen rommeltje achter gelaten. Echt blij mee, nogmaals dank!
Hans en José Sweering Hans en José Sweering uit Alkmaar schreef op april 10, 2021 om 11:29 am:
Wij wilden een badkamerraam met HR-glas. Bij het opmeten kwam Jan Willem zelf met het idee om matglas te leveren, omdat wij op het oude raam folie hadden geplakt. Het is HR++ isolatieglas geworden met matglas. Wij zijn er blij mee. Onze buren waren zo enthousiast dat ze gelijk gebeld hebben voor een inmeet afspraak.
Cor En Annelies Cor En Annelies uit Alkmaar schreef op maart 1, 2021 om 10:34 am:
Dubbelglas geplaatst op 11 februari 2021. Vriendelijk en duidelijke contacten met Glaswerk. In de koude week van dit jaar toch ons dubbele beglazing geplaatst. De mannen hielden de kou zoveel mogelijk buiten door deuren te sluiten waar ze werkzaam waren. Er werd netjes en snel werk geleverd. Ook al het oude materiaal is door de firma opgeruimd en meegenomen. Wij zeggen"Top" werkers. Dit bedrijf is een aanrader.
Kees Kees uit Castricum schreef op oktober 1, 2020 om 8:12 pm:
Opdracht was oude glas eruit en nieuwe Hr++ erin, kan niet anders zeggen keurig werk geleverd ben er blij mee met dit bedrijf.
Bianca Bianca uit Hoorn schreef op september 17, 2020 om 4:35 pm:
Zeer tevreden, keurig werk afgeleverd. Al heel wat glas laten zetten. Een aanrader!!
P.Kant P.Kant schreef op augustus 31, 2020 om 9:07 am:
Ook deze keer weer prima werk geleverd !! Glas van 3 grote ramen op het zuiden en een zijraam vervangen voor HR++ glas, alles netjes opgeruimd, binnen 2 uur geregeld. Top.
Ada Warmerdam Ada Warmerdam uit Alkmaar schreef op mei 21, 2020 om 6:53 pm:
We zijn tevreden over het plaatsen van onze 5 HR++ ramen. De plaatsing ging vlot en het ziet er keurig uit.
Cor van den Eijk Cor van den Eijk uit Koog aan de Zaan schreef op mei 21, 2020 om 6:01 pm:
Wij zijn heel tevreden over het (glas)werk van Glaswerk JW. Het is correct en zonder klachten achteraf uitgeveord. Oók de prijs is een plus voor ons!! @ Jan Willem: Bedankt!
Wim Ribberink Wim Ribberink uit Heiloo schreef op mei 18, 2020 om 1:37 pm:
Bij ons is alles keurig in orde gemaakt. Ook hebben de heren alles netjes opgeruimd. Complimenten en ik heb een positief advies over Glaswerk J.W.
Telman Telman uit Heerhugowaard schreef op maart 30, 2020 om 6:05 pm:
bedankt voor het goede werk! geen dikdoenerij, gewoon vakmanschap.
Siem en Tiny Stoop Siem en Tiny Stoop uit Noord-Scharwoude schreef op maart 30, 2020 om 10:04 am:
Op aanraden van A Stoop en Zn schilderwerken in zee gegaan met Glaswerk j.W. en zeer tevreden prima gegaan
Jaap de Haan Jaap de Haan uit Nibbixwoud schreef op januari 14, 2020 om 8:10 pm:
Alle complimenten voor het keurig verzorgen en plaatsen van 3 ramen HR++ isolatieglas. Zeer nette afwerking en oplevering naar wens. Bedankt en ik heb al 3 adressen door verwezen naar jullie adres. Groet Jaap.
Simon Meirmans Simon Meirmans uit Purmerend schreef op december 29, 2019 om 11:55 am:
Ruit op verdieping van 2,20x1,24 m keurig geplaatst mooi afgewerkt. Goede communicatie via de mail. Ten zeerste aan te bevelen.
Alex Sneeboer Alex Sneeboer uit Alkmaar schreef op december 26, 2019 om 12:12 pm:
JW heeft bij ons in november op de bovenverdieping 3 ramen geplaatst. Echt perfect, wat hij beloofd doet hij em het was zo klaar. Goede prijs en prima service, ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Roberto Roberto uit Alkmaar schreef op december 1, 2019 om 12:13 pm:
Mijn eerste verdieping en voordeur moest voorzien worden van isolatie glas. Goed en snel geplaatst. Top gedaan!!
K.knol K.knol uit Egmond aan zee schreef op november 13, 2019 om 7:11 pm:
Inmiddels na 4 lekkende ramen welke door Jan Willem zijn vervangen , moet ik inderdaad zeggen , hij doet het heel goed, keurig , scherpe prijs , en komt zijn afspraken prima na. Echt een aanrader om met dit bedrijf in zee te gaan.
Henk scholten Henk scholten uit Sint pancras schreef op november 13, 2019 om 4:00 pm:
wij zijn zeer te Vreden over j.w.Glaswerk, prettige personen en werken met belijd. Het glas is keurig geplaatst en keurig afgekit top! Dus al met al zijn wij dik te Vreden!!
J. Dekker J. Dekker uit HAZELAARLAAN 12 schreef op november 12, 2019 om 5:05 pm:
Keurig werk geleverd. Geen rommel achtergelaten
Jan ten Brink Jan ten Brink uit Hoorn schreef op oktober 17, 2019 om 12:47 pm:
2 lekkende ramen laten vervangen alles keurig netjes gedaan, Glaswerk J.W. kan ik bij iedereen aanbevelen. Wij zijn heel tevreden.
Gerie Van Empelen Gerie Van Empelen uit Hoorn schreef op oktober 14, 2019 om 12:50 pm:
Bij deze: de service is top vanaf het begin tot het einde Daar kunnen meerdere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Het contact per e.mail een 10
Wim van Hunnik Wim van Hunnik uit Opmeer schreef op september 26, 2019 om 12:15 pm:
Dubbel glas van de hele benedenverdieping vervangen door HR++. Goed advies, snel, prettige prijs, net werk en prettig contact. Dit is een bedrijf om te onthouden!
R. van der Does R. van der Does uit Wieringerwerf schreef op september 12, 2019 om 8:45 am:
Ervaringen met dubbelglas zonwerend van GLASWERK JW Een jaar geleden de glazen pui op de zolderkamer op het zuid-westen vernieuwd. Voorafgaand met de bespreking met JanWillem gesproken over het probleem van zonnewarmte op zolder en het probleem van zonneschermen doordat de pui driehoekig is. Jan Willem raadde mij toen aan zonwerend glas te gebruiken, dan heb je geen zonneschermen nodig.Ik was sceptisch maar gezien de kleine meerprijs op het nieuwe glas toch maar zijn raad opgevolgd. Nu na een jaar later heb ik de ervaring dat het een wereld van verschil is. Ook deze zomer werd het op zolder niet warmer dan in de rest van het huis. Mijn broer heeft op mijn advies dit glas ook genomen en heeft dezelfde positieve ervaringen. Het vakmanschap van JanWillem is buiten kijf, ondanks de moeilijke vijfhoekige vorm van de ramen passte het perfect en ziet het er prima uit. Echt een aanrader voor mensen met dezelfde problemen. R. van der Does Wieringerwerf
John John uit Medemblik schreef op augustus 10, 2019 om 11:49 am:
Eerder dit jaar ramen in de woonkamer laten vervangen. Er is keurig gewerkt, afspraken werden nagekomen. Een beschadiging van een raam werd ook netjes opgelost. Zondermeer tevreden!
Nadine Nadine uit Purmerend schreef op juni 20, 2019 om 7:06 am:
Ik heb bij mij thuis 3 ramen laten vervangen door Glaswerk J.W. Zeer tevreden over de service, de prijs kwaliteit, de communicatie en het resultaat. Kortom, een absolute aanrader!
K.knol K.knol uit Egmond aan zee schreef op mei 14, 2019 om 8:55 am:
3 lekkende ramen laten vervangen, de nieuwe werden er snel en keurig Ingezet, de mannen hebben alles schoon achtergelaten en dat tegen een scherpe prijs. Dit bedrijf verdient een pluim,
Karin Doef Karin Doef uit Enkhuizen schreef op mei 13, 2019 om 6:05 pm:
Prima service, scherpe prijs, aardige mensen. We vonden het alleen jammer dat het langer duurde dan we verwacht hadden, zo’n 9 weken. Misschien handig om dit er bij te zetten Verder zeer tevreden en een aanrader!
wildnberg wildnberg uit Beverwijk schreef op maart 25, 2019 om 10:36 am:
Oude dubbele ramen laten vervangen, werken netjes, prima prijs, zeer tevreden