Gastenboek Glaswerk J.W. Hier kunt u een reactie plaatsen over uw ervaringen met ons bedrijf.


Wilt u nog meer berichten lezen die eerder als eens geplaatst zijn in ons gastenboek? Neem dan een kijkje in het archief.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.145.108 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
103 berichten.
Wim Ribberink Wim Ribberink uit Heiloo schreef op mei 18, 2020 om 1:37 pm:
Bij ons is alles keurig in orde gemaakt. Ook hebben de heren alles netjes opgeruimd. Complimenten en ik heb een positief advies over Glaswerk J.W.
Telman Telman uit Heerhugowaard schreef op maart 30, 2020 om 6:05 pm:
bedankt voor het goede werk! geen dikdoenerij, gewoon vakmanschap.
Siem en Tiny Stoop Siem en Tiny Stoop uit Noord-Scharwoude schreef op maart 30, 2020 om 10:04 am:
Op aanraden van A Stoop en Zn schilderwerken in zee gegaan met Glaswerk j.W. en zeer tevreden prima gegaan
Jaap de Haan Jaap de Haan uit Nibbixwoud schreef op januari 14, 2020 om 8:10 pm:
Alle complimenten voor het keurig verzorgen en plaatsen van 3 ramen HR++ isolatieglas. Zeer nette afwerking en oplevering naar wens. Bedankt en ik heb al 3 adressen door verwezen naar jullie adres. Groet Jaap.
Simon Meirmans Simon Meirmans uit Purmerend schreef op december 29, 2019 om 11:55 am:
Ruit op verdieping van 2,20x1,24 m keurig geplaatst mooi afgewerkt. Goede communicatie via de mail. Ten zeerste aan te bevelen.
Alex Sneeboer Alex Sneeboer uit Alkmaar schreef op december 26, 2019 om 12:12 pm:
JW heeft bij ons in november op de bovenverdieping 3 ramen geplaatst. Echt perfect, wat hij beloofd doet hij em het was zo klaar. Goede prijs en prima service, ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Roberto Roberto uit Alkmaar schreef op december 1, 2019 om 12:13 pm:
Mijn eerste verdieping en voordeur moest voorzien worden van isolatie glas. Goed en snel geplaatst. Top gedaan!!
K.knol K.knol uit Egmond aan zee schreef op november 13, 2019 om 7:11 pm:
Inmiddels na 4 lekkende ramen welke door Jan Willem zijn vervangen , moet ik inderdaad zeggen , hij doet het heel goed, keurig , scherpe prijs , en komt zijn afspraken prima na. Echt een aanrader om met dit bedrijf in zee te gaan.
Henk scholten Henk scholten uit Sint pancras schreef op november 13, 2019 om 4:00 pm:
wij zijn zeer te Vreden over j.w.Glaswerk, prettige personen en werken met belijd. Het glas is keurig geplaatst en keurig afgekit top! Dus al met al zijn wij dik te Vreden!!
J. Dekker J. Dekker uit HAZELAARLAAN 12 schreef op november 12, 2019 om 5:05 pm:
Keurig werk geleverd. Geen rommel achtergelaten
Jan ten Brink Jan ten Brink uit Hoorn schreef op oktober 17, 2019 om 12:47 pm:
2 lekkende ramen laten vervangen alles keurig netjes gedaan, Glaswerk J.W. kan ik bij iedereen aanbevelen. Wij zijn heel tevreden.
Gerie Van Empelen Gerie Van Empelen uit Hoorn schreef op oktober 14, 2019 om 12:50 pm:
Bij deze: de service is top vanaf het begin tot het einde Daar kunnen meerdere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Het contact per e.mail een 10
Wim van Hunnik Wim van Hunnik uit Opmeer schreef op september 26, 2019 om 12:15 pm:
Dubbel glas van de hele benedenverdieping vervangen door HR++. Goed advies, snel, prettige prijs, net werk en prettig contact. Dit is een bedrijf om te onthouden!
R. van der Does R. van der Does uit Wieringerwerf schreef op september 12, 2019 om 8:45 am:
Ervaringen met dubbelglas zonwerend van GLASWERK JW Een jaar geleden de glazen pui op de zolderkamer op het zuid-westen vernieuwd. Voorafgaand met de bespreking met JanWillem gesproken over het probleem van zonnewarmte op zolder en het probleem van zonneschermen doordat de pui driehoekig is. Jan Willem raadde mij toen aan zonwerend glas te gebruiken, dan heb je geen zonneschermen nodig.Ik was sceptisch maar gezien de kleine meerprijs op het nieuwe glas toch maar zijn raad opgevolgd. Nu na een jaar later heb ik de ervaring dat het een wereld van verschil is. Ook deze zomer werd het op zolder niet warmer dan in de rest van het huis. Mijn broer heeft op mijn advies dit glas ook genomen en heeft dezelfde positieve ervaringen. Het vakmanschap van JanWillem is buiten kijf, ondanks de moeilijke vijfhoekige vorm van de ramen passte het perfect en ziet het er prima uit. Echt een aanrader voor mensen met dezelfde problemen. R. van der Does Wieringerwerf
John John uit Medemblik schreef op augustus 10, 2019 om 11:49 am:
Eerder dit jaar ramen in de woonkamer laten vervangen. Er is keurig gewerkt, afspraken werden nagekomen. Een beschadiging van een raam werd ook netjes opgelost. Zondermeer tevreden!
Nadine Nadine uit Purmerend schreef op juni 20, 2019 om 7:06 am:
Ik heb bij mij thuis 3 ramen laten vervangen door Glaswerk J.W. Zeer tevreden over de service, de prijs kwaliteit, de communicatie en het resultaat. Kortom, een absolute aanrader!
K.knol K.knol uit Egmond aan zee schreef op mei 14, 2019 om 8:55 am:
3 lekkende ramen laten vervangen, de nieuwe werden er snel en keurig Ingezet, de mannen hebben alles schoon achtergelaten en dat tegen een scherpe prijs. Dit bedrijf verdient een pluim,
Karin Doef Karin Doef uit Enkhuizen schreef op mei 13, 2019 om 6:05 pm:
Prima service, scherpe prijs, aardige mensen. We vonden het alleen jammer dat het langer duurde dan we verwacht hadden, zo’n 9 weken. Misschien handig om dit er bij te zetten Verder zeer tevreden en een aanrader!
wildnberg wildnberg uit Beverwijk schreef op maart 25, 2019 om 10:36 am:
Oude dubbele ramen laten vervangen, werken netjes, prima prijs, zeer tevreden
Krista Krista uit Purmerend schreef op februari 4, 2019 om 10:15 am:
We hebben 3 lekkende ramen laten vervangen maar als er meer volgen neem ik zeker weer contact op met Glaswerk J.W.. Prima communicatie, goede prijs, netjes werk, kortom, we zijn meer dan tevreden.
Nicolette maas Nicolette maas uit Alkmaar schreef op december 29, 2018 om 6:22 pm:
Super snel geplaatst voor scherpe prijs! Erg blij mee , en zal jullie zeker aanraden bij familie en vrienden ,bedankt !
Fam Molenaar Fam Molenaar uit Purmerend schreef op december 28, 2018 om 12:30 pm:
Ramen in de keuken geplaatst. J.W. en collega's werken zeer klantvriendelijk, netjes, en een correcte afhandeling. er was tegen ons gezegd dat we de kou van de ramen niet meer zouden voelen, maar wow, dat het verschil zo groot zou zijn hadden we niet verwacht. Super blij mee, en geen condens meer op de ramen. In 2019 zien we jullie graag terugkomen voor de andere ramen. Bedankt en tot snel. vriendelijke groeten, Sjaak en Annelies.
Hans IJsseldijk Hans IJsseldijk uit SCHAGEN schreef op november 3, 2018 om 9:07 am:
Hallo allemaal, Prima gegaan allemaal goede prijs, kwaliteit. Goed geplaatst en vriendelijke mensen. Bedankt voor het plaatsen.
H.A. van Dijk H.A. van Dijk uit Heiloo schreef op november 2, 2018 om 12:41 pm:
Alle ruiten ( 66 ) vervangen door HR++ ; dit werk is heel goed en accuraat uitgevoerd door Jan Willem en Marcel . Dank daarvoor . Heel prettig team ; goed contact , ook met Irma . Zeer tevreden .
Ria Tesselaar Ria Tesselaar uit Broek op Langedijk schreef op oktober 23, 2018 om 7:04 pm:
Wij zijn erg blij met het werk dat JW heeft geleverd, hij werkt zeer snel en netjes, en ook het kitwerk ziet er goed uit. En de prijs was zeer scherp, bedankt JW.
Andrew Andrew uit Beverwijk schreef op september 27, 2018 om 9:59 am:
Alles is perfect verlopen. Alles netjes overlegt werkzaamheden goed uitgevoerd. Goede prijs. Petje af! Zeker een aanrader mocht je dit lezen! Van mij een verdiende 10!
Arie Wagenaar Arie Wagenaar uit Hoogkarspel schreef op augustus 8, 2018 om 6:15 pm:
"Hoort zegt het voort" was vroeger het spreekwoord, voor dit bedrijf geldt dit voor mij dus nog altijd. Prijs/kwaliteit * * * * *
Frans Benoist Frans Benoist uit Purmerend schreef op juli 19, 2018 om 4:43 pm:
Zeer tevreden over het vervangen van een dubbelglas raam. Van tevoren is er een meting gedaan van het te vervangen glas en werd duidelijk uitgelegd wat er verder ging gebeuren. Na 2 weken werd het glas geplaatst, keurig netjes gewerkt en zeer vriendelijke mannen. Kortom van harte aanbevolen!
C valk C valk uit Heerhugowaard schreef op juni 4, 2018 om 9:53 am:
Goed werk geleverd klant vriendelijk behandeld zeker aan te bevelen netjes gewerkt
F spreeuwers F spreeuwers uit Heerhugowaard schreef op mei 18, 2018 om 5:58 pm:
Echt een geweldige behandeling. En vakkundig gedaan. Petje af Jan willen. En Irma? Bedankt voor de goede service. Mocht het zijn dan weet ik jullie te vinden.