Ventilatieroosters

 

Een goede ventilatie van uw woning is noodzakelijk voor een gezonde leefomgeving. Vooral in een goed geïsoleerde woning is het ventileren extra  belangrijk. Met slecht ventileren zal de vervuilde lucht en vocht zich ophopen in uw woning. Door goed te ventileren voert u de vochtige en vervuilde lucht af naar buiten. Een droge lucht is sneller te verwarmen dan vochtige lucht en geeft een aangenamer gevoel in uw woning dan warme vochtige lucht. Laat u in een geheel kosteloos en vrijblijvend gesprek informeren en adviseren over het toepassen van ventilatieroosters in uw woning.

 

Ventilatieroosters zijn toepasbaar op alle soorten dubbel glas en alle soorten kozijnen.

 

De ventilatieroosters die wij plaatsen zijn van het merk DucoTon en zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtematen. Het meest door ons toegepast zijn de Ducoton 10 en Ducoton 18 roosters in de kleuren blank aluminium of RAL 9001/9010 (cremewit/zuiver wit).

De roosters zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar maar zijn dan wel een stuk duurder. Wij verzorgen graag een geheel kosteloze en vrijblijvende offerte voor u.

 

Wij werken vooral met roosters van het merk Ducoton vanwege de goede ervaringen met dit product en de goede prijs/kwaliteit verhouding hiervan.

 

Heeft u een voorkeur voor een ventilatierooster van een ander merk of een ander type dan ducoton 10 of 18 dan kunt u hiervoor uiteraard ook bij ons terecht.

 

 

Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte bij ons aan!

 

Bel 06-23 24 90 20

of mail ons via het contactformulier.